14 maart 2013, Max.nl | Max.nl

Demo Max.nl

Het Congres van de Partij van de Arbeid komt weer bijeen op zaterdag 27 april, dit keer in Leeuwarden. Belangrijke agendapunten op dit congres zijn de resolutie ‘Tussen leden en leiders’ over ledendemocratie binnen de partij, de congresvoorstellen voor kandidaatstelling en de resolutie ‘Over wat van Waarde is’ over de kracht als gemeenschap. Je vindt de resoluties en voorstellen in de congresstukken (pdf) >

Daarnaast kiezen we een nieuwe PES-delegatie, een nieuwe beroepscommissie en een gedeeltelijk nieuw presidium.

Download de congresstukken >

Datum
27 april
Meer informatie over aanvangstijd en het programma volgt.

Locatie
WTC Expo
Heliconweg 52
Leeuwarden

Aanmelden
Je kunt reserveren via de reserveerlijn van de PvdA: 0900-9553 (Lokaal tarief). Het nummer van de bijeenkomst is 5838. Houd ook je relatienummer en postcode bij de hand. Als je geen relatienummer hebt, word je doorverbonden met een van onze medewerkers.

Amenderen
De amendeertermijn, waarin amendementen en moties ingediend kunnen worden, loopt van 16 februari tot 19 maart 10.00 uur, via mijnpvda. Amenderen kan via de amendeertool die op mijnpvda te vinden is.

Voor het eerst naar het congres?
Er staan ervaren congresgangers klaar om nieuwkomers op te vangen en wegwijs te maken op het congres. Deze leden zijn een deel van de dag jouw eerste aanspreekpunt. Je kunt je hier aanmelden om met een klein groepje gekoppeld te worden aan een congresbuddy.